top of page

Lisämateriaalit

KUVAPANKKI

Liiton kuvapankisto on lähetetty seuroille suora linkki. Mikäli olet seurassa, ja tarvitset linkin kuvapankkiin, otathan yhteyttä media@voimistelu.fi.

Kuvat on tarkoitettu seurojen viestintä- ja markkinointikäyttöön.

Mainitsethan kuvaajan nimen aina mahdollisuuksien mukaan.

Tervetuloa ohjaajaklubiin
Anchor 1
Tervetuloa ohjaajaklubiin
AIKUISTEN HARRASTEVOIMISTELU - OHJAAJAN OPPAAT

Ohjaajan oppaat ovat suunniteltu seurojen aikuisten harrastevoimistelun ja ryhmäliikunnan ohjaajille. Oppaista löydät tietoa harrastevoimistelun terveysvaikutuksista, aikuisten harrastevoimistelun liikuntapiirakan sekä tietoa monipuolisen liikkunnan määristä.  Uudempi opas on jatkoa ensimmäiselle osalla ja se sisältää syväntävämmän katsauksen aikuisten harrastevoimisteluun. Oppaat katseltavissa ja ladattavissa alla olevista painikkeista.
 

Tervetuloa ohjaajaklubiin
VANHAT MALLITREENIT

Tulemme päivittämään tänne vanhempia treenejä, jotka saattavat sopia ohjelmaasi uudempia paremmin. Eri kategorioiden harjoituksista vain viisi uusinta harjoitusta on näkyvissä ohjaajalle -välilehdellä, joten täältä kannattaa etsiä sieltä tipahtaneita harjoitteita omaan työkalupakkiin.
 

Voimisteluliiton ohjaajaklubin lisämateriaalit
MARKKINOINTIVIDEOT

Voimistelu on todella visuaalinen laji, jonka näyttävyys on parhaiten aistittavissa paikan päältä katsottuna. Voimisteluun liittyvä taidokas liike välittyy todella hyvin myös kuvista ja videolta, ja tästä syystä voimistelua onkin käytetty visuaalisena tehosteena useissa mainoksissa, musiikkivideoissa ja elokuvissa.

Videoiden tarkoituksena on esitellä kuluttajille, lyhyessä ja kompaktissa muodossa, mitä kaikkea voimistelu pitää sisällään.

Seurat voivat upottaa videoita omille nettisivuilleen tai luoda linkkejä Voimisteluliiton Youtubeen. Katso ohjeet YouTube upotuksen tekemiseen tai ole asiasta yhteydessä omaan nettisivujen ylläpitäjään.

Viereen on kerätty Voimisteluliiton Youtube-kanavalta eri lajeja ja toimintaa esitteleviä videoita, jotka sopisivat hyvin seurojen markkinointikäyttöön.

Anchor 2
Anchor 3
Tervetuloa ohjaajaklubiin
MARKKINOINTIMATERIAALIT

Markkinointimateriaalit on suunniteltu uusien tuntiformaattien markkinoimisen tueksi, ja mahdollistaa yhtenäisen viestinnän seurojen kesken. Materiaalit on muokattavissa omaan käyttöönne sopiviksi ja PDF-tiedostojen muokkaamista koskeva ohjeistus löytyy myös vierestä.

bottom of page